Czekaj...
Urodzony w 1977 r., z wykształcenia ekonomista. Na stanowiskach menadżerskich w gastronomii pracuje od 2006 r. Wcześniej doświadczenie na kierowniczych stanowiskach zdobywał w dużych firmach zajmujących się dietetyką sportową i suplementacją. W latach 2007-2013 prowadził jako general manager restaurację na warszawskiej Ochocie.
Od 2010 roku pracuje na zlecenia inwestorów otwierających lokale gastronomiczne. Pomaga otwierać lokale i reaktywować już istniejące, wprowadzać odpowiednie standardy, przeprowadza szkolenia sprzedażowe, baristyczne i kelnerskie dla obsługi. Specjalizuje się w optymalizacji kosztów oraz pozyskiwaniem i negocjowaniem kontraktów z partnerami strategicznymi.
Od 2015 roku, dzięki bogatemu doświadczeniu zdobytemu na przestrzeni lat, jest wykładowcą w HorArt HoReCa Academy Poland. Współpracował jako wykładowca w wyższej szkole VIAMODA w Warszawie, gdzie prowadził blok zajęć związanych z autoprezentacją, komunikacją i technikami perswazji "NLP". Zajmuję się outsourcingiem kelnerskim dla największych firm cateringowych.
Krzysztof otwierał na zlecenie inwestorów, audytował lub doradzał m.in. w: Restauracja Enjoy, Restauracja Fura Smaku, Restauracja Repeta, Hotel Via Apia, Restauracja Azyl, Dzikie Pola restauracja Polska, restauracja The Black Rock, Restauracja Modra Odra, Restauracja Versilia, Crepes, Restauracja RODA, Ziemniak i spółka, Filharmonia Smaku, Restauracja Chicago Bar & Grill, Cocktail Bar Hola-Hola.